Contactgegevens & Klantenservice

Neem contact met ons op via :

 

- de mail

- ons contactformulier (hier naast)

- telefoon : 085-4018239 (lokaal tarief)

 

 


   de groene revolutie 


De Groene Revolutie is uw partner om uw woning of bedrijfspand comfortabeler en duurzamer te maken. U kunt bij ons terecht voor advies, onderhoud, levering en installatie van deze producten, tevens is het mogelijk om uw gehele project aan ons uit te besteden.
  

Uw energieverbruik verminderen of kosten besparen? Of bent u op zoek naar duurzame energie of wilt u duurzaam verbouwen?
  

Dat doen we door u niet alleen producten te leveren, maar ook de dienstverlening die daar bij hoort. Dat betekent een advies op maat, concrete afspraken over de periode om uw doel te realiseren, een overzichtelijk pakket van kwaliteitsproducten, professionele installatie en goede, duidelijke garantievoorwaarden. Dit kunnen we doen omdat we als gecertificeerd REC-installer en leerbedrijf, expert zijn. Wij kennen de markt en delen onze kennis graag met u in de vorm van een passend advies.
 
T  085 - 4018239
E  [email protected]

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »